Ull

Fick min efter längtade julklapp ett ull ländtäcke med mitt namn på.
Ska bli så roligt och se hur grållan kommer se ut i detta.

Veckan

Grållans Vecka 7
Måndag: Dressyr
Tisadag: Dressy
Onsdag: Dressyr träning
Torsdag: Dressyr träning
Fredag: longering eller jogga henne en stund i ridhuset
Lördag: Dressyr
Söndag: Dressyr 
Hela denna veckan kommer de handla om att få Grållan mjuk och lugn för hon kommer ha jätte mycket överskotts engeri efter förra veckan. 
Tänkte oxå försöka kolla om man skulle få rida på ängen. Hade varit roligt att testa på det med henne.
/Jen

Nya Lindor

Marinblå lindor med sverige flaggan på. ¨

/Jen

Ny klubb

Har sedan i sommras kännt att de inte var roligt att tävla för den klubben jag gjorde. Mest för att man känner sig onsynlig. Känns så jävla tråkigt att folk skiter i en och de som ska ha hand om lagen bara går förbi en och inte ens säger hej. Är så tråkigt med folk som inte vet hus man ska uppföra sig. Men ska inte kasta skit på dem utan de är bättre att göra förändringen själv så har bytt till den klubben som de flesta i stallet tävlar för Kungälvs hästsportklubb.
Så nu hoppas jag att detta blir bra.

Tävling

Har nu anmällt mig till Kungsbacka Lb:2 och La:3. Står på reserv listan på 8 och 5 plats så kanske kanske kommer jag med:) Hade varit roligt om de blir så för hon har verkligen börjat gå bra den sista tiden.
/Jen

Sängen

Då har jag tillbringat hela denna veckan i sängen och varit jätte dålig med feber och hosta.
Jobbade i måndags och tränade på kvällen och det gick verkligen jätte bra fast jag mådde skit. Slutade efter 30 minuter och sedan så hjälpte mamma mig med hästen och sen så sov jag bort hela kvällen. 
Stackars Grållan har fått en massa vilodagar denna veckan 3 stycken, marie var snäll och red henne i onsdag. Tänkte att jag ska ta mig dit ut sen i eftermiddagen och hälsa på min lilla häst. Vet inte om jag ska göra något med henne beror lite på vilken hage hon får gå i.
/Jen