Att aldrig bli bra

Hej! 
 
Då var jag hemkommen från yttligare sjukhus besök. Började blöda från halsen i tisdag natt så fick åka ambulans ner till salhgrenska och de fick bräna halsen. Sen fick jag ju ligga kvar där i två dagar. Så nu är jag sjukskriven i yttligare 10 dagar och denna gången hopppas jag att allt håller. Börja känna fördjävligt att alltid vara dålig. Vill bara bli frisk!
 
/Jen

hemma igen

Då är man hem kommen från sjukhuset. känner mig ganska pigg och glad. har inte specillt ont utan känner mig mer svullen och äcklig i halsen. 
 
Saknar min grållis
 
/Jen

Operations dagen

Idag är de då de händer. Nu ska halsmadlarna bort. jippi, ska bli så skönt att få slippa pencillinen och allt annat, 

Lugn dag

Hamnade här fram för datan så här på eftermiddagen. Var i stallet och red imorse. De gick väll sådär, har så hemskt ont i magen av pencillinet. Så varje gång jag tar en halhalt så känns de som magen sprängs. Så blir ingen riktig ridningen utan mer att jag åker häst.
 
 
Efter stallet så fixade ajg lite mat och så bakade jag min citronkaka. Misslyckades verkligen och de blev mer en sur röra än en sur/söt kaka. LIte tråkigt. 
 
Och så här mitt på dagen så svängd jag förbi gymet och körde en 40 min på maskinerna. Så känner mig bättre nu, lika trött i huvudet som i kroppen så de är skönt. 
 
Nu ikväll så kommer de lite vänner till familjen hit
 
/Jen
 

Jobb Jobb

Idag så blir de jobb mellan 9.00-17.15. Är super glad just nu, känns så skönt att få göra något på dagarna. Så imon blir min andra dag på förskolan
 
/Jen

Grållans

Tänke skriva hur grållan ska få gå tills malin kommer och passar henne i 10 dagar. 
 
Onsdag: dressyr, mycket övergångar och tempoväxlingar 
Torsdag: vila ev jogging
Fredag: Dressyr
Lördag: Promenad i skogen vid fint väder, har även utsläppet
Söndag: Dressyr ev med lite bommar 
Måndag: Dressyr 
Tisdag: Malin börjar rida 
 
/Jen

Onsdag

Helt sjukt vad tiden bara rinner i väg, var ju typ inta alls länge sen de var jul och ny år och nu är de liksom februari. 
Idag har jag inte alls gjort något vettigt, men än att promenera med hunden. Ikväll blir de en tur på grållan. Har fått ställa in mina lektioner för har varit förkykd och fick därför inte opereras. Så just nu vilar jag upp mig och ser till att inte bli mer sjuk så jag kan operas den 12. 
 
/Jen