Va ska man säga

Ridningen går sådär just nu. Känns som de går mer dåligt än bra. Lektionen var en katastrof i måndags och allt har gått åt skogen. Känner mig sur och grinig och vill helst av allt ligga i sängen och gråta. Vet inte varför för jag tycker livet är varit underbar men endå känns de skit. 
Ska rycka upp mig och åka till stallet och rida bättre än va jag har gjort de senaste dagarna.
Jag skulle aldrig klara mig utan dig, så kanske spelar de ingen roll att allt går åt skogen, de kanske dags för att bara ha roligt och strunta i allt annat
/Jen

Va händer där

Igår så tävlade jag för andra gången denna veckan. Hade typ dubbelt så mycket nerver som i tisdags men de gick helt okej. 
Framridningen gick så där. Grållan var mer fokuserad på annat och jag med. Hon kastade ut högerbaken hela tiden och fick henne ihanden. Vilket betyder att jag använder händerna för mycket. Fick lite ordnign på de precis innna vi skulle in. 
Väl inne på banan så var jag och hon jätte spända. Domaren var jätteläskig och allt som fanns inom de fyra väggarna skulle äta upp oss tydligen. Men hela programet gick bra överlag. Grållan sköte sig super de var jag som glömde bort och rida i travdelen kom på mig i sista skänkelvikningen och efter de så fick jag till en grym mellan trav som hon tvär nitade i övergången så de var lite tråkigt. Men fick lite fyror och så för de blev lite missar som byten, galopp istället för trav och så. Men i fick ihop hela 61,93% så är jätte nöjd.
Så känner mig laddad inför den 19 maj då nästa tävling är.
/Jen

jobb jobb

Ska gå upp och jobba så på morgonen. På eftermiddagen så blir de träning och packa tills imon. 

Du betyder allt

Idag så var de programridning på krs. Var ganska sjukt nervöst för att de alltid går åt skogen när jag ska bort. Men allt rulla på och vi kom dit. Då börjar problem ett vi har punka på ett däck. Men vi tänker de fixar vi sen.
Så vi lastar ut Grållan och börjar gå med henne. Gick nog runt ca 45 minuter innnan vi började göra i ordninge henne. Hon var så underbar cool och avspänd. Red ca 15 minuter och de kändes helt okej. la in en ganska lång skritt paus på 10 minuter innan jag satte igång och trava henne igen och tog bara 5 minuter innan hon var jätte fin. så fick skritta ruint där i 15 minuter innan de var dags att göra en koll på henne och sedan in på banan.Då började problem nummer 2 hon börjar blöda nässeblod. Rött blod på vit häst och på vit papper ser ut som mycket blod så jag flippar ur. Men efter vi snackat med folk så visade de sig att de inte var någon fara med henne. Så gick in och red endå- Hon var så duktig och fin och hela programet flöt på utan några stora missar.
Sedan så på toppen av dagen så fick vi en rosett. Vi fick mycket trevlig ord från domaren. Så jag tänkte att jag skulle ta ett kort på grållan med rosetten och då började problem 3. Grållan är skit rädd för rosetten när den sitter på. In alls rädd när jag satte på den utan bara när den satt på. Så hon reser sig och får panik men kände endå att jag hade lita koll på henne så tog några sekunder innan jag fick av den och då kollar hon på mig som förlåt matte men jag vill inte ha den. haha så nu fick jag mig ett svar varför hon inte uppför sig på tävling hon vill helt enklet inte ha någon rosett. 
Men är jätte nöjd med dagen.
/Jen