Ny donuts

Har fått hem en mindra donuts nu:) Den blev jätte bra. Så nu ska jag ha den på KM på Torsdag.
/Jen

Träns

På något mystik sätt så har jag fått jätte många träns. Har nästan alltid bara haft ett men Grållan har lyckas att få tre stycken. Tanken är att hon ska få ett och ha när man ut för hon har ju andra tyglar till det och Så skulle jag vilja ha ett snyggt hopppträns men det får nog vänta ett tag.
/Jen

Padocken

Grållan var hur fin som helst igår. Framme och släppte igenom och sökte sig verkligen ner åt och började släppa i sidorna. Men så kom det en häst och vagn på vägggen och min lilla fina lugna häst försvann och blev helt för tvivlad att hon var själv som hon hade varit hela tiden men nu kunde hon bara stirra på en massa saker.  Så hoppade av och gick en promenad med henne i stället för hon hade lyckas att stressa upp sig så mycket att de inteär någon ide att rida henne för det bilr bara en tråkig ridtur. Men jag är endå nöjd med henne.


/Jen

....

Blir så sur och lessen på folk som klagar och säger att de får städa upp efter mig. Jag får ca 1 miljon instruktioner när jag jobbar och ibland så får jag inga när det gäller vissa saker hur ska jag komma ihog allt och veta det som ska göras när jag jobbar med ca 2 veckors mellan rum och allt ända sig hela tiden. Men nu ska jag jobba i nästan 4 dagar på raken så då kommer det blir lite enklare att lära sig allt och skönt att vara själv och ingen som springer och jagar en så fort man gör något fel. Så snälla låt mig vara!! Jag gör så gott jag kan. Ibland så blir det fel och ibland så blir det rätt det är så man lär sig saker.
/Jen

Veckan

grållans vecka

Måndag: Dressyr
Tisdag: Dressyr
Onsdag: Dressyr
Torsdag: Tävling på KRS Lb:1
Fredag: Joggin
Lördag: Försöka rida ut
Söndag: Dressyr

/Jen

Morsdag

Igår var det morsdag så Grållan fick vila för vi skulle träffas i släkten och fira våra mommor. Men jobbade hela dagen tror det gick bra eller jag hoppas det.

Så här glad var grållan att få gå ut igår.
Väldigt dåliga bilder, tog de med mobilen och den fixar inte ljuset inne i stallet
/Jen

Tävling

Har anmält mig till Tjörns dressyr tävling nu den 2 och 3 Juli:) Är så glad att jag anmälde mig innan alla platser försvann.
/Jen

Nytt Medel

Fick in handla nytt att putsa sadlen med
Tycker detta medelet ä super bra allt känns som det får en liten skyddande hinna över sig.
/Jen

Skogen

Igår så tog jag in hästanra och sedan begav jag mig ut i skogen tillsammans med Marie och Atlas på en skritt tur. Grållan uppförde sig jätte bra hon blev något spänd under vissa ställen men hon gick fram över allt och var lycklig med ören rakt fram och tyckte det var super skoj.

Idag så började jag med att skritta ut en stund med Cilla och Leo och Grållan var ännu mer avslappand. Inne i ridhuset så var hon jätte fin skrittade mycket och till slut så fick jag henne att böja sig något mer än vad hon brukar göra. Fick lite hjälp av Cila som kollade min skäkelvikning som baken kommer förre i och islutet så blev den bättre. Grållan var helt enkelt lung och avslappand.
/Jen

ej shoppa

Nu ska jag inte shoppa tills den 1 juli får se om det går:)
Slå Vad med Marie som aldrig tror att jag kommer klara det, inte jag heller för den delen men vi ska göra ett försök.

Ett av mina nya köp som jag fortfarnade väntar på schbraket som ska matcha ska komma.
/Jen

lektion

Tränade i går och det gick så bra. Blev att jag bara red på och försökte få henne mer på bakbenen och ibland gick det och andra gånger inte. Lite roligt är det när hon tar halvhalten och sedan sätter iväg efterråt så nua ska det tränas halvhalter. Men annrs så flöt allt på och Grållan var pigg och glad och de förvända galopp vägarna fungerade super bra. Grållan blev något stressad i slutet och då blir det lita allt möjligt men känner endå att jag har fått mer koll på henne.
/Jen

Halt och sedan stopp

Grållan var fin igår lite seg men ändå bra men varje gång jag skulle trav och hon började släppa så bajsade hon vilket gjorde att jag fick hoppa av och plocka upp det för det var träningar men tror ni inte de Grållan kommer på det och stannar och sedan är det så gott som stop tills man har hoppat av. Tur kommer mamma vara med idag så då löser sig den delen.

Men annars så var hon fin speciellt i munnen  hon försöker göra lite som när jag hade henne i början men det släpper ganska fort. Så var jätte nöjd jobbar väldigt mycker med basic sakerna nu ign för att vi måste komma på rätt sida med varandra igen så nu är det mycket posetvi ridnig och mycker beröm.
Dålig bild men tog den nästan i böjan när jag fick henne
/Jen

Lim och stenar

had elite långtråkigt så jag bestämde mig att sätta på stenar på ett gammalt panndband och så här blev resultatet.
Funderar på att köpa stenar i någon annan färg och sätta i mellan för de ljusa stenarna tog slut.
/Jen

Veckna

Veckan blir med Grållan

Måndag: Dressyr
Tisdag: Dressyr
Onsdag: Dressyr
Torsdag: dressyr träning
Fredag: Uteritt vid bra väder med marie
Lördag: Dressyr
Söndag: Dressyr eller något annat skoj
/Jen

Jaga Leo

Grållan var fin idag. Så fort det började krångla så började jag tänka posetivt och då vände allt. Hon var frame och i slutet så släppte hon i sidorna och var helt udnerbar. Det bästa idag var att vi gjorde en serpentin båge i galoppen med förvänd och så gjorde vi ett byte och sedan så kunde hon fortsätta endå att galoppera i förvänd efter bytet. Helt underbar hon går från klarhet till klarhet i den förvända galoppen. Gjorde  en massa övergångar och hon var inte alls lika tjurig. Det bästa var nog när hon skulle tjurna till så sa jag jaga leo och då blev hon jätte fin. HAha men Cilla uppsakttade inte lika mycket. Grållan och jag börjar helt enkelt att hitta varandra i röran vi har haft och det är underbart.
/Jen