Härligt

Igår så var de en grymt skön dag för Donne var hos vet. nere i skåne. Så allt rulla på i ett mycket fortare tempo än vanligt. Efter jobbet så åka t´ja till johanna och hjälpte henne. Så riktigt treligt ut. 
Grållan fick sig en skön skogstur med blue. Grållan sköte sig super, hon var inte stressad de minsta så de går framåt.
/Jen

De bara regnar och regnar

Idag så har hovis varit här i morse vilket behövdes, så nu har jätte hoven blivit lagom hög igen. Passade även på att mocka både hagen och boxen samt ge henne vitaminerna. Så i eftermiddag så blir de bara intag av hästar och ridnig som står på schemat.
/Jen

3,4,5 och så två fina 7

Ja rubriken vissar ju hur de gick på tävlingen. Grållan var spänd, jag var spänd, jag var sjuk, jag åkte häst, jag gjorde inte bra från mig alls, jag tappade all fokus, jag ser alla fina hästar och undrar va jag gör där. Ja allt detta åker runt i mitt huvd och jag blir helt borta och slutar fokusera och tänker på allt runt omkring mig. Detta gör att Gållan ej är loss eller frame för hjälperna. Vi fick en massa galoppinslag, ett avbrott, byten, huvudkastningar och allt detta är mitt fel.
Så nu ska de tränas mer på andra ställen och tävla mera så får vi se hur de ser ut om ett år. Jag kan bara säga en sak allt är mitt fel. För de är jag som ger upp och låter Grållan ta över.
Nu laddar vi till programridningen!!!

/Jen

Träning

Då var de dags att igen och börja förbereda sig för helgen. Dagens träning blev de mycket fokus på alla delar i programet. Vissa saker sitter och andra saker fungerar inte alls. Men de går ju i vågor förut så fungerade galoppen super och idag så fungerar de inte alls. Men då fungerar ju traven istället. 
Grållan var ganska trevlig att rida. Så på de hela så går de okej!! Haha nu kommer mamma garva för d har blivit mitt nya favorit ord;P
/Jen

Snö och hagel alltid lika skoj

Ja igår så skrittade jag ut fille i skogen. Mitt under skritt turen så började de regna som snart övergick i snö som blev hagel. Var helt sjukt att de kunde bli så. 
Efter han var klar så gjorde jag ordning Grållan och longerade henne. Kan säga att hon var galet pigg och de var race trav de första 10 minuterna. Men efter de så var hon hur fin som helst. Efter longeringen så betade vi lite och sedan masserade jag henne.
/Jen

laddar vi om

Då laddar vi om tills på lördag.

eld och rök

Idag så var de meningen att jag skulle tävla. Rida min första LA:1 med Grållan.
Men allt slutade med att  de dumma bromsarna på transporten började ligga på och de blev så varmt att de började ryka och så från däcket. Så Då bestämde vi för att vända och ta en annan väg tillbaka som man inte behöver köra motorväg. För jag vill inte lasta av henne på motorvägen då skulle vi nog dö!!;P 
Så just nu är jag så förbannad på de som fixade transporten. Fattade att vi hade den inne förra veckan och nu fungerar den endå inte.
/Jen

Botten

Hur kan de kännas så här. Ja älskar min häst över allt på denna jorde men just nu så går allt åt skogen. Hon tar inte stöd och när hon gör de så kastar hon sig bara på bettet. Hon går emot skäklen och vägrar bli lösgjord. När man sätter sig och får igenom henne så går hon super bra 4 steg och sen vill hon inte vara med mer. Hon är lite uppe i de blå och verkar ha glömt bort att ja finns. 
Ja har just kommit fram till att jag har en märr som är så otroligt svår riden som gör allt för att göra mitt liv till ett helvete. Haha men endå ler jag bara åt henne  när jag ser henne. Fast hon hoppar, springer, står emot så älskar jag henne. Man kan inte mer än att fortsätta. Att få sitta på henne när allt klaffar då är jag i himmlen. Så därför har jag bestämt mig för att aldrig mer ge upp. 
Jag ska rida bättre, lita på henne och helt enkelt bara vara så jävla envis att jag kommer vinna detta. För den dagen som allt släpper helt 100 då kommer vi var helt samman spelta men till den dagen så får jag fortsätta kämpa. För just n kanske botten känns nåd men imon är en ny dag som bara kan bli lite bättre.
/Jen

sjuk

Då går man och blir så där lagom sjuk veckan innan påsk. Grållan har varit de upp och ner med men förr veckan så kändes träningarna så bra. Nu har hon fått två vilo dagar för ja inte har känt mig bra alls och gör verkligen inte de än men nu måste jag rida. Så känner att jag inte har så höga förväntingar på idag men de får gå som de går.
/Jen