Mys söndag

Fattar inte vad min dagar tar vägen. Känns nyss som de var fredag och kommer på att de är söndag. 
 
Träningen i torsdag gick super bra. Hästen var fin och lydig. De bästa överallt var att hon har börjat trava, genom hela kroppen. Så hon är så rolig att rida. 
 
Fredags fick grållan vila, medans jag fick springa och göra tusen ärende. Så hela fredagen bara försvann. Igår så red jag på kvällen och efter en dels bråk med fröken som inte ville forma sig så gick hon jätte fint. 
 
 
/Jen

Torsdag

Idag är de hur mycket som hellst som ska göras. Som att träffa sandra och luncha med henne. Sedan hem och så blir de träning på grållis. För att senare åka upp till tjörn och träffa Emma. Så idag blir de ingets sittade i soffan. 
 
/Jen
 
 

Förändringar

De här med att blogga har aldrig varit min starka sida och kommer nog aldrig bli. Men endå så skriver jag sådär 100 inlägg men väljer alltid att inte publisera dem. Sådär för har jag bestämt mig att istället för att bara skriva om hästen så vill jag istället skriva om allt som händer runt omkrign mig. För att se om jag bli bättre eller om jag alltid kommer hålla på med att aldrig skriva klart mina inlägg. Så vad som händer de får vi se.
 
/Jen