När allt faller på plats

Red Grållan igår vilket jag inte hade tänkt att göra men gud vad fin hon var. Hon var med mig och frågade satte mig bara ett par enstaka gånger men de gjorde inget. Fick till en så jävla bara ökning och det gick och fånga upp henne efter. Känslan som detta rid passet gav mig är helt otrolig. Att kunna sitta och driva och enbart njuta och inte behöva tänka på att man har tyglen på och den gör allt jobb och jag bara åker med. För den hängde på kroken i sadelkammaren vilket betyder att jag red på helt egen maskin igår. Vill bara gråta när jag tänker på de för jag är så lycklig. Att min fina lilla Grållan trollan har äntligen börjat att aceptera att de är jag som bestämmer och hon kan inte göra som hon själv vill. Nu känns allt helt plötsligt enklare och man kan se framtiden på ett annat sätt. 
/Jen

Veckan

Grållans vecka 
Måndag: Skritt tur på asvalt i 30-45 min
Tisdag: Vila 
ONsdag: Dressyr
Torsdag: Dressyr träning
Fredag: Dressyr
Lördag: Dressyr eller skogen
Söndag: Ev bommar men beror på hur hon är i veckan

Det händer inte så mycket

Dagarna bara försvinner förbi just nu. Jag stiger upp på morgonen och jobbar till ca 5 sedan så rider jag grållan och fixar allt med henne. sen efter de så brukar jag somna ganska snabbt.  För att göra denna veckan ännu bättre så har ja blivit dunder förkyld.
Grållan har gått jätte bra de senaste dagarna och nu i helgen var det programridning. där de inte fungerade alls så nu ska ja ta nya tag och lägga tävlandet på hyllan och träna och så ska vi vara grymma på tävlingarna i vår:)  Så ser planen ut för henne. 
Jag kan även medela att jag har skickat in papperna till skolan och hoppas att jag kommer in på min dinstans kurs snart. Så snart ska jag börja plugga:) 
Det var en lite kort uppdaterning om vad som händer här.
/Jen