Halt

Hela denna dagen har varit underbar. Allt började med att Grållan inte ville åka med så det tog några försök innan vi fick på henne. Sedan när vi kom fram så fick vi vänta ett tag tills jag fick komma in vi berättade vad jag kände och sedan skulle det börjas och springa hit och dit. Hade en sådan otrolig klump i magen för detta med börjprov om hon skulle reagera. Men hon visade inget. Blev så glad att jag höll på och dö.
Longerade henne och red henne medans vetrinären kollade. Hon vissar ingen hälta eller att hon har ont men för att jag ska vara helt hundra så ska hon gå på smärtstillande i 10 dagar så ska börja med de på måndag. Skulle jag märka en markant skillnad så ska vi tillbaka och kolla ryggen mer om hon är det samma så är det bara att jobba på och försöka få henne mer på bakbenen. Vetrinären trodde att det var märren som kom fram i henne men för att jag ska känna mig säker så gör vi på detta sätt.
/Jen

Mitt täcke!!

Har fått typ 100 hål i mitt fluggtäcke
Fint va??
Nej det är det inte så innan sommaren är slut så har jag på känn att jag får kasta det
/Jen

Bilder från Jobbet

Tog lite bilder när jag satt vid donne i förra veckan

Fin!!

Grållan gick jätte bra idag. HOn var väldigt avslappnad och släppte till och slutade tjafsa med mig. Vilket gjorde att jag blev så mycket mer avslappnad och resultatet blir att hon oxå blir det. Gjorde mycket volter och serpentinbågar i trav lättridning och gick över till skänkelvikningar och sedan galoppen där jag fokuserar mycket på den förvända galoppen. Den fövända är lite jobbig vilket hon gärna byter eller slå om till trav men när man har alla bogar och bakben där de ska så går det jätte bra.
/Jen

Grållan

Grållan utan flugmask
/Jen

Grållan

Var ut i hagen och tog lite bilder på Grållan och lotus så här kommer några av bilderna på Grållan
/Jen

Tills Torsdag

tänkte lägga upp ett schema fram till torsdag eller detta är tanken att hon ska göra
Måndag: Dressyr
Tisdag: Dressyr
Onsdag: Dressyrträning
Torsdag: Till vet.


/Jen

skogen och padocken

Idag så gick jag och cilla ut iskogen en stund och sedan tog vi ett pass i padocken. Grållan var hur fin som helst. Hon är lite stel i höger men blir bättre hela tiden. Traven var hon väldigt på men i galoppen så släppte hon verkligen till och lyfte ryggen och började slappna av. Det känns helt overkligt när det händer. Hon blir lätt i handen och glad och man kan inte sluta le  eller rida man vill bara fortsätta. så idag var en bra dag och det går bättre för varje dag som går.
/Jen

Resultat

så här blev det
/Jen

Nytt

Har gjort i ordning denna saken med bling bling

/Jen

Middsommar

Idag så har jag sovit ut och pysslat med lite här hemma och ska snart åka till stallet och se till Grållan. Idag så får hon vila idag men imon kör vi ett pass i ridhuset.
/Jen

Jobb + skogen

Idag så börjar jag jobba släppa ut hästar och mocka + lite små saker och sedan så ska jag rida ut med Marie i skogen för det är underbart värder. Solen lyser och himmelen är blå och jag är jätte glad. Kan denna dagen bli bättre?
/Jen

Avslappnad

Igår så var Grållan underbar. Hon började släppa efter och mjukna och börja sig. Kändes helt overkligt att hon gjorde det. Annars så var hela passet bra galoppen var lite spänd men i slutet så började hon släppa och ta i mer i sprången. Det tråkiga är att hon är spänd i ryggen och ganska öm så hoppas att de kan få loss henne på torsdag i nästa vecka.
/Jen

snart stallet

Varit och jobbat hela dagen och ska snart åka tillbaka och rida Grållan. Igår så red sylvia och det gick verkligen super bra så det ska bli skoj och se hur hon är idag.

Present

Fick dessa gråa lindorna av ida i studentpresent.
/Jen