1 år sedan vi träffades

Tänk att de har gått 1 år sedan jag träffade Grållan nu. ! år sen jag satte mig på henns rygg och sa att detta är hästen jag vill ha. 1 år har gått med mycket tårar och svett men det har gett resultat. Tänkt att hon kunde inte gå rakt i någon gångart eller den förvända galoppen fungerde inte alls eller hur stressad eller spänd hon var hela tiden. Att skritta på lång tygle var något av de saker som inte alls fungerade för huvudet var i molnen och det gick bara fortare ch fortare. 
Några bilder efter några veckor
Idag så har vi båda utvecklas och kommit en bit på vägen men vi har båda en lång bit kvar.
Bilderna är från i sommras
/Jen

ljuset i tunnen

Har lyckas att bli sjuk men nu känner jag mig nästan normal. Så idag sk jag jobba ett par timmar få se hur jag känner mig. men ska börja 9-9.30 och passa donne i ett par timmar så får jag se om jag orkar mera. Är så sjuk trött på att inte kunna svälja hatar halsfluss. Men Grållan får gå på lina idag tänkte jag då Anna och Marie har ridit henne i två dagar. 
Är så sjukt rid sugen just nu så laddar tills imon då jag ska göra ett försök med de. 
/Jen

Kandar och annat skoj

Då har  det gått en massa dagar sedan jag skrev sist. 
Onsdag: Red jag ut med marie och Atlas. när vi började rida så var det helt okej väder men under ritten så började de blåsa något friktansvärt och träden började gunna. Tur så hade vi inte alls långt kvar till stallet.
torsdag: Red inne idag och det gick helt hyfsat. Hon trängde något åt höger men i slutet så kändes det helt okej men jag var inte helt nöjd. 
Fredag: igår så fick jag min lektion och det gick ganska bra. Fick låna Ankis sporrar som var ganska långa men hon gick faktiskt bra på dem. Fast hon tränger jätte mycket så behöver man bara snudda med de så flyttar hon isg åt andra sidan så man behöver aldrig ta i eller sparka vilket känns jätte skönt. 
På kvällen så fik jag rida phlippus för första gången. Red med kandar och det kändes helt okej. Lite ovant men det fungerade ganska bra för att vara första gången. Han var inte alls som grållan utan man behövde driva hela tiden och väcka upp honom. Han var lite stel för han hade ju inte gått ordekligt på en vecka.  Men kände mig nöjd och glad efter ritten.
Lördag: Idag så lånade jag Atlas så jag och min kompis red ut en stund. Skrittade vel i ca 30 min sedan så red jag en studn i padocken och det gick verkligen jätte bra för hon släppte verkligen till och mjuknade i m båda varven. 
Vi tog hand om muggen på hästarna och släppte ut Atlas och lexus och mockade Grållas hage. sedan så åkte jag till tre hästar och handlade ett hönät och b- och e-vitaminer så det ska grållan få nu. 
/Jen

Onsdag

Halva veckan har gått och jag har ännu inte köpt mig en data så det blir de vel att göra till helgen. Grållan har varit helt ok det senaste dagarna. HOn går inte bra och inte dåligt utan någonstanns mitt i mellan. Så hoppas att träningen löser det på fredag. 
Idag så red jag ut med marie i stormen.
/Jen

Gosig

När jafg var i lerum så köpte vi denna söta gosiga grimman till Grållan
Grimman väger nästan inget och är hur mycig som helst 
/Jen

Lördag

Idag så händer inte så mycket mer än att ska shoppa födelsedag present till min lilla syster som fyller år imon. Ska även rida och annat skoj. 
Träningen i torsdags gick super bra. Hon var jätte fin frame och drog nästan inget alls. Red även en stund utan tglen och det gick lika bra då som innan. Vi tog beslutet att vänta med La:1 för det är inte roligt att få ett dåligt resultat bara för jag har bråttom. Så nu ska det ev bli en Lb:2 och sedan en programridning La:1 i början av oktober och sedan efter det så får vi se vad som händer.
igår så red jag ut med Marie. Gjorde en massa skäkelvikningar och öppnor och idag så var hon fin. Hon började dra efter galoppen för där fick jag inte helt koll på henne men hon blev mjuk och fin.
Idag så blir det lite dressyr i ridhuset.
/Jen