shopping

Fick inhandlat schampo och snodda tills imon på tre hästar.
/Jen

Idag

Idag så kunde inte Grållan har gått bättre. Började ridpasset med att lägga tungan över bettet så jag fick hoppa av fixa det. Efter det så var hon så fin. Slutade leka med tuggan och bara var helt underbar. Gjorde en massa skänkelvikningar och öppnor och volter där jag tvingar mig hålla kvar ställningen. Vilket gjorde att hon blev jätte fin.

Bilder kommer imon när M-l har fixat med dem.
/Jen

haha

Visst finns det roliga sadlar men denna tog priser över dem alla. En orange barbacka sadel men prickar.


/Jen

Snart stallet

Ska snart åka ut till stallet
M-l ska fota lite när jag rider så har fått matcha lite och det blev så att jag och hästen får vara i marin blått idag.
/Jen

Träning

För att har gått så himla åt skogen i förrgår så gick träningen i går jätte bra. Fick igenom ställning och när allt kändes jätte bra så var det dags att börja bråka med mig men för en gång skull så vann jag över henne så fick igenom lite islutet.  Men känner mig ändå lite sur på henne. Jag älskar att rida min häst men vissa dagar så får man bara några ögonblick med den härliga känslan och andra dagar så finns den där hela tiden. Så känner som vi är inne i en period som den bara är där några ögonblick och det känns så jobbigt för att jag vet att vi kan bättre än så här.

Bilder från när jag red fram. De är tagna med mobilen för jag trodde att hela rid passet skulle ske innom hus. 
/Jen

Startlistor

Nu har starlistorna kommit. Själv klart så startar jag som nummer 10 och det blir att jag rider någon gång runt 9. Jippi så det blir stallet runt halv 6 och åker runt 6.15
/Jen

Skogen

Igår så gick ridningen skit. Hon bara grejar med tungan och vill inte gå fram till skänklen helt utan går mer upp än fram. så gick upp till stallet och byte träns och bett. Vilket inte gjorde de bättre men inte sämre.

Marie kom och frågade om vi inte skulle testa och rida ut en sväng. Så då gjorde vi det. Vi möte hästar och allt möjlight och det gick jätte bra. Hon uppförde sig och hoppade bara till två gånger. Så nu känner jag att jag äntligen har testat allt med min häst.  Fast allt började fel igår så slutade det ändå riktigt bra.
/Jen

Ridhus

Igår så känd jag att det var dags att ta tjuren i hornen och gå in och rida i ridhuset. Men allt det som fanns där förra veckan är borta. Hon försökte en gång och kan säga att jag blev förbannad och sedan så var hon sig själv. Fösta del av passet gick jätte bra. Men kom på efter en stund at hon inte går fram för ytterskänkel utan bara skiter i den så satte igång och red med den och då gick hon så mycket bättre.
/Jen

Måndag

Igår så ställdes alla mina planer in så jag kröp ner i sängen igen och åkte inte ut till stallet förrens det var dags att ta in hästarna. Så tog in dem och mockade och red. Bestämde mig att jag skulle skritta en bit med Grållan endå så då gjorde jag det. Red till hagarna och upp genom gången och sedan tillbaka till stallet.  Hon sköte sig utmärkt blev bara lite spänd när hon såg andra hästar. Men annars så gick det som en dans. Betade hästarna och mockade för Atlas.

Bilder från söndag

Här kommer några ridbilder från i söndags. Grållan var inte helt loss och inte helt framme och jag lutade mig tok för mycket bakåt. Så det är något jag måste börja jobba med. Men Grållan kändes ändå fin.
/Jen

Gräs

Tog lite bilder efter ridningen när vi lät hästarna ät lite Gräs
De två mest underbara hästarna som finns på denna jorden
/Jen

Gult

Var på Ullared där jag köpte en gul tröja att ha när jag har de gula lindorna och schbraket och så köpte jag en marin blå väst till.
/Jen

Veckan

Grållans Vecka

Måndag: Dressyr
Tisdag: Dressyr eller promenad
Onsdag: Dressyr
Torsdag: Dressyr träning
Fredag: Dressyr
Lördag: Dressyr. Ett lättare kolla av pass
Söndag: Tävling

Bilder från tävlingen

Vi var ju så nervösa att vi glömde bort att ta kort när jag var och tävla men tog några kort när Grållan stod i transporten så här kommer de.
Hon tyckte det var jätte spännande att det gick hästar runt om henne så hon stod verkligen och kolla ut genom fönstert hela tiden
Kanske inte den finnast bilden men så här såg hon ut efter två klasser. Helt slut var stackarn så därför blir det bara en klass nästa gång
/Jen

Gult

Min söta Mamma har varit och köpt ett par Gula lindor och ett gult schabrak som kommer om ett tag. Men lindorna fick hon hem direkt. De är verkligen jätte gula mer än vad bilden vissar. Så nu kommer Grållan att få en gul otfit som jag tror hon kommer passa super i.
/Jen