Ridning

Hejsan 
 
I torsdags så fick jag äntligen sitta upp på min älskade häst. Red nästan bara skritt och travde några varv. Men Grållis kändes fin. Hon tyckte att matte var lite seg och tråkig för själv ville hon bara mer. Kunde verkligen inte sluta le resten av dagen. Tycker om henne så mycket.
 
Igår så red jag ut iskogen med madde. Grållis var lite spänd och pigg men de spända försvann när vi väl kom upp i skogen. Blev väl en skritt tur på en timme ungefär. 
 
Idag så ska vi rida i ridhuset och hitta på lite bus. Så hoppas hon inte allt är för pigg. 
 
Grållis och jag första vintern. Så mycket har förändras både för mig och henne. 
 
/Jen

Hemma hemma

Idag så fick jag komma hem, en vecka på sjukhus och de har letat och letat efter orsaker men inte hittat något som vissar varför jag blöder. Men har fått en vecka som jag ska vila från träning och jobb. Jag mår annars bra, vill tillbaka till min häst och börja röra på mig. 
 
/Jen

Segt

Fick just reda på att jag får stanna här ett tag till. För prover ska skickas till labb och kollas mer nog.  De lilla jag får reda på är näst in till inget mer än jag har ingen infektion. Jag är bränd över allt för jag började blöda varje gång han försökte göra rent. Min hals ser fin ut så därför har jag fått börja dricka. Tummen upp för de. 
 
Jag hoppas verkligen jag får komma hem till helgen. 
 
/jen

Sjukhus

Då var de bara att plocka ihop sina saker igår och be ge sig till sjukhuset för att såren hade gått upp. Så fick sitta 2 timmar på akuten, innan jag fick komma upp på avdelnin.  Där började de att blödà mera så sluta med att de brände om halsen på mig.
 
Så nu får jag stanna kvar här tills man har någon idé om vad som händer med mig. Vet inte hur många tårar som rann ner för mina kinder för de gjorde så fruktandsvärt ont. Så nu hoppas jag allt detta vänder
 
/jen

vad ska man göra

När man sitter hemma och inte får göra något alls. Jag börjar bli så hemskt utråkad och rastlös och vill bara börja jobba och rida. 
 
Så imon då ska jag baka:) eller kanske senare ikväll beror på hur tråkigt jag har

Så ridsugen

Idag är de exakt en vecka tills jag får rida grållan igen. de har börjat krypa i varje cell i min kropp för jag vill rida så gärna. 
 
Grållis har fått sig en vila dag idag, igår så fick hon skutta över lite bommar med min kusin .